Diensten

Waarmee kunnen we je helpen?

Van tijdelijke versterking voor je digitale teams tot het uitwerken en opleveren van software. Codrigo heeft de mensen en expertise om je te helpen.

Lees meer

Software Delivery Management

Onze Agile Project Facilitators zijn experts in agile delivery en versterken je team met hun kennis en ervaring.

Naar Software Delivery

Project Rescue

Is je digitale project verzand in vertragingen terwijl je budget tegen een ijltempo opbrandt? Codrigo gooit je een reddingsvest toe en brengt je project terug op kruissnelheid.

Naar Project Rescue

Project Delivery Center

Je hebt een idee voor een digitaal product? Wij doen de rest. Van high-level voorbereiding en analyse, tot ontwikkeling, oplevering en support. Ons ‘team as a service’ regelt alles van A tot Z.

Naar Project Delivery

The Value Hub is een ambitieus ecosysteem van business- en technologie bedrijven die zich richten op het ondersteunen van succesvolle digitale product partnerships met klanten. Omdat we integraal deel uit maken van The Value Hub kunnen we dit success bereiken door te werken met een gepassioneerd team van digitale product strategen, business- en functionele analisten, ontwikkelaars en agile projectmanagers die er alles aan doen om organisaties te helpen slagen in een snel veranderende wereld.